- Спасибо получено: 0
Курилка - место, где можно просто потрепаться обо всем...

Неліквідне обладнання по гарній вартості
20 янв 2025 22:57 #7752
от лилия
лилия создал тему: Неліквідне обладнання по гарній вартості
Я шукаю інформацію, де можна замовити неліквідне обладнання для мого бізнесу, але з тим, щоб це було недорого та з можливістю отримати гарантію на довготривале використання. Мені потрібні не просто стандартні пристрої, а саме ті, які вже втратили попит або вважаються менш популярними на ринку, але все ще виконують свою функцію та можуть бути корисними для певних виробничих процесів. Хтось може підказати компанії або платформи, які займаються таким спеціалізованим товаром і мають хорошу репутацію?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- лилия
-
Автор темы
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Меньше
Больше
21 янв 2025 21:03 #7753
от волинка
волинка ответил в теме Неліквідне обладнання по гарній вартості
Зрозуміло, що вам потрібно саме неліквідне обладнання
https://equipmentforsale.carlsbergukraine.com
, яке не завжди знайдеш у стандартних магазинах чи на складах з новим товаром. Але є чудова можливість звернутися до компанії Carlsberg Ukraine, де можна придбати саме таке обладнання через їхній спеціалізований сайт. Вони займаються продажем і перепродажем неліквідного обладнання, яке раніше не користувалося попитом, але може бути дуже корисним для вашого бізнесу. У їхньому асортименті ви знайдете різноманітні одиниці техніки, від старіших моделей до нових, але менш затребуваних варіантів. Що важливо, компанія надає гарантію на своє обладнання, що дає додаткову впевненість у його працездатності та якості.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- волинка
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Меньше
Больше
- Спасибо получено: 0
Время создания страницы: 0.274 секунд