Авторизация  

Свежие обсуждения  

Читать подробнее »

Подождите минутку, пока генерируется календарь

Комментарии блогов  

Josef Vilka Напечатанная на принтере подставка под ноутбук
29 января 2021
Сделал уже вторую подставку подобного рода - для графического планшета. Очень профессионально получи...
neejik Напечатанная на принтере подставка под ноутбук
03 января 2021
Ничего подобного самостоятельно не делал. По работе было не обходимо, обратился за 3d печатью к проф...
Josef Vilka Что делать если выскакивает реклама на андроид?
29 марта 2019
Планшет - снова жив! Я его восстановил. Процесс - вот в этом видео - https://www.youtube.com/watch?v...
22 февраля 2019
В общем - планшет - умер. Я подскользнулся и упал на него
28 августа 2018
Продолжение эпопеи! Очередное мое письмо производителю: ------------------------------ From: Josef V...

Пользователи on-line  

× Курилка - место, где можно просто потрепаться обо всем... :)

Гриль для двору

29 нояб 2024 12:08 #7737 от волинка
волинка создал тему: Гриль для двору
Я планую облаштувати свій двір для літніх вечорів з барбекю, але не можу визначитися, де найкраще всього придбати якісний гриль. Можливо, хтось вже має досвід у цьому питанні та може порадити надійний магазин або інтернет-платформу, де можна знайти різноманітні моделі, порівняти ціни та обрати оптимальний варіант за співвідношенням ціна-якість?

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
29 нояб 2024 12:16 #7738 от лилия
лилия ответил в теме Гриль для двору
Якщо ти шукаєш надійний інтернет-магазин для покупки гриля, рекомендую звернути увагу на Grillex. У цьому магазині представлений широкий асортимент грилів різних типів та розмірів, навіть американські грилі – від газових до вугільних моделей, що дозволяє підібрати саме той, який відповідає твоїм потребам і бюджету. Крім того, Grillex пропонує конкурентні ціни, регулярні акції та знижки, що робить покупку ще вигіднішою. Окрім продажу, магазин надає професійні консультації та допомогу у виборі, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування. Замовлення оформлюється просто і швидко, а доставка здійснюється в зручний для тебе час. Відгуки клієнтів підтверджують високу якість обслуговування та продукції, тому ти можеш бути впевнений у своєму виборі.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
Время создания страницы: 0.273 секунд
Работает на Kunena форум