Авторизация  

Свежие обсуждения  

Читать подробнее »

Подождите минутку, пока генерируется календарь

Комментарии блогов  

Josef Vilka Напечатанная на принтере подставка под ноутбук
29 января 2021
Сделал уже вторую подставку подобного рода - для графического планшета. Очень профессионально получи...
neejik Напечатанная на принтере подставка под ноутбук
03 января 2021
Ничего подобного самостоятельно не делал. По работе было не обходимо, обратился за 3d печатью к проф...
Josef Vilka Что делать если выскакивает реклама на андроид?
29 марта 2019
Планшет - снова жив! Я его восстановил. Процесс - вот в этом видео - https://www.youtube.com/watch?v...
22 февраля 2019
В общем - планшет - умер. Я подскользнулся и упал на него
28 августа 2018
Продолжение эпопеи! Очередное мое письмо производителю: ------------------------------ From: Josef V...

Пользователи on-line  

× Курилка - место, где можно просто потрепаться обо всем... :)

Курси малювання

29 нояб 2024 15:59 #7739 от волинка
волинка создал тему: Курси малювання
Моя дочка нещодавно виявила великий інтерес до малювання, і я хочу підтримати її захоплення. Однак, не маю досвіду в цій сфері і шукаю якісні онлайн-курси, які б дозволили їй розвивати навички малювання у комфортних умовах вдома. Чи можете порекомендувати якісь перевірені платформи або школи, де дитина може ефективно навчатися малюванню онлайн? Буду вдячний за будь-які поради та відгуки!

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
29 нояб 2024 16:02 #7740 от лилия
лилия ответил в теме Курси малювання
Звісно, з радістю допоможу! Однією з найкращих онлайн-шкіл, яку я можу порекомендувати для вашої дочки, є художня онлайн-школа Хамелеон. Вони спеціалізуються на курсах для дітей та пропонують різноманітні програми, включаючи можливість вчитися малювати на планшеті https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/digital-art . Це дуже зручно для учнів, оскільки дозволяє розвивати цифрові навички разом із художніми. На їхньому сайті Хамелеон ви знайдете детальну інформацію про доступні курси, розклад занять та умови запису. Викладачі мають великий досвід роботи з дітьми, використовують інтерактивні методики, що робить навчання цікавим і захоплюючим.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
Время создания страницы: 0.264 секунд
Работает на Kunena форум