Авторизация  

Свежие обсуждения  

Читать подробнее »

Подождите минутку, пока генерируется календарь

Комментарии блогов  

Josef Vilka Напечатанная на принтере подставка под ноутбук
29 января 2021
Сделал уже вторую подставку подобного рода - для графического планшета. Очень профессионально получи...
neejik Напечатанная на принтере подставка под ноутбук
03 января 2021
Ничего подобного самостоятельно не делал. По работе было не обходимо, обратился за 3d печатью к проф...
Josef Vilka Что делать если выскакивает реклама на андроид?
29 марта 2019
Планшет - снова жив! Я его восстановил. Процесс - вот в этом видео - https://www.youtube.com/watch?v...
22 февраля 2019
В общем - планшет - умер. Я подскользнулся и упал на него
28 августа 2018
Продолжение эпопеи! Очередное мое письмо производителю: ------------------------------ From: Josef V...

Пользователи on-line  

× Курилка - место, где можно просто потрепаться обо всем... :)

Мені потрібно знайти оптимальну програму для автоматизації роботи ветклініки

28 дек 2024 22:41 #7749 от лилия
Мені потрібно знайти оптимальну програму для автоматизації роботи ветклініки. Зараз ми використовуємо стару систему, яка більше не відповідає сучасним вимогам. Шукаю щось, що допоможе нам ефективніше працювати з клієнтами, записами, статистикою і фінансовими звітами. Дуже важливо, щоб програма була зручною в користуванні для всіх працівників, від лікарів до адміністраторів. Також потрібно, щоб вона підтримувала інтеграцію з іншими сервісами, такими як платіжні системи та електронна звітність. Хочеться знайти щось стабільне та просте в налаштуванні. Що порекомендуєте?

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
29 дек 2024 02:21 #7750 от волинка
Програма ENOTE дійсно універсальний інструмент для автоматизації роботи ветеринарних клінік, який підходить для багатьох типів закладів, від невеликих до великих. ENOTE надає зручне меню для ведення записів, реєстрації пацієнтів, планування прийомів, а також для створення фінансових звітів і аналізу даних. Важливою перевагою є інтеграція з платіжними системами та можливість автоматичного формування електронних документів, що суттєво спрощує адміністративні процеси. Що ще дуже важливо, ENOTE підтримує мобільні пристрої, що дозволяє лікарям працювати з даними навіть на виїзді або без доступу до стаціонарного комп'ютера. Окрім цього, ENOTE містить функцію аналізу причин відмов https://enote.vet/e4doc/iak-proanalizuvaty-prychyny-vidmov/ , що дозволяє клініці зрозуміти, чому деякі пацієнти не повертаються для подальших консультацій, що, в свою чергу, дає можливість для коригування стратегії розвитку. Це дуже допомагає покращити якість обслуговування та лояльність клієнтів.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
Время создания страницы: 0.275 секунд
Работает на Kunena форум